Annando AB arbetar tillsammans med Ledarskap i balans 
för att minska den skadliga stressen i arbetslivet. Vårt mål är välmående och hållbara organisationer med låga sjukskrivningstal, högt engagemang och fokus på uppgift och resultat. Vi arbetar med den sociala- och organisatoriska arbetsmiljön och ger er enkla och effektiva verktyg för reducerad stress, välmående och mänsklig hållbarhet.
Hör av er så berättar vi mer! 

hållbar som ledare

Du som chef och ledare står inför många utmaningar. Det kan vara att balansera arbete och privatliv, skapa förutsättning för förändring och vara lyhörd för medarbetarnas behov. Boka tid för chefshandledning i formuläret nedan. 

stress & återhämtning

Lär dig hantera stress med hjälp av medveten närvaro och mindfulness. Mindfulness är ett effektivt redskap för mental träning och stresshantering. Det skärper sinnet, koncentrationsförmågan och ger bättre fokus och effektivitet. Det finns många studier som visar på de positiva effekterna av medveten närvaro. Mindfulness har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del i arbetet med friskvård. 

Föreläsning -öka hållbarhet, motivation och arbetsglädje! (60 min)

Den här föreläsningen kommer att öka medvetenheten och kunskapen om stress. Deltagarna får inspiration, fakta och verktyg för att förebygga stress. Vi får också lära oss vilka signaler vi bör uppmärksamma hos oss själva och hos andra. Teori varvas med övningar och konkreta tips. 

Intresserad? Fyll i formuläret nedan så hörs vi vidare. 

Mindfulnessträningens effekter

  • Bättre sömn
  • Ökad effektivetet
  • Ökad koncentrations-förmåga
  • Minskad smärta
  • Ett större lugn